Vatsanpohjaa kutkuttavat suunnitelmat

Tänään aloin täyttää ensi lukuvuoden kalenteria, ja vatsanpohjasta nousi kutkuttava tunne, joka toi kestohymyn kasvoille. Kuopion, Rytkyn ja Siilinjärven seudulla on vihdoin tarjolla yllin kyllin shindoa ja halipysäkkiä! Syvä tyytyväisyyden tunne tuli minulle siitä, kun tajusin, kuinka etuoikeutettu olen kun saan tehdä työtä, josta oikeasti pidän, ja joka AUTTAA ihmisiä. Uupuneita, oman ajan tarpeessa olevia, kivuista kärsiviä, arjen kiireessä nuupahtaneita. Shindoa suosittelen palautumiseen, rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun, Halipysäkkiä aikuisen ja lapsen ihanaksi yhteiseksi kokemukseksi, joka lujittaa vuorovaikutusta ja auttaa opettelemaan rentoutumisen ja rauhoittumisen taitoja. Halipysäkin kaltaisia taitoja ja yhteisiä kokemuksia oman lapsen kanssa olisin itse kaivannut poikani kanssa. On mahtavaa, että nyt voin ns. ottaa vahingon takaisin jakamalla näitä harjoituksia muille perheille. 

SHINDO
Shindo-rentoutusmenetelmä perustuu lempeisiin venytyksiin, jotka avaavat ja hoitavat kehon energiakanavia ja faskialinjoja. Shindotunnilla harjoitellaan myös arkipäivän rentoutumistaitoja ja tehdään pieniä hoitoja, jotka hemmottelevat ja voimaannuttavat. Shindo sopii kaikille kuntoon ja ikään katsomatta - tervetuloa mukaan venyttelemään itsesi iloiseksi ja tasapainoiseksi!
Kuopiossa:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=18802
Siilinjärvellä:
https://www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/course.php…
Rytkyllä:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=18848 


HALIPYSÄKKI
Oletko kuullut halipysäkistä? Se on lapselle ja läheiselle aikuiselle suunnattu shindovaikutteinen rentoutustunti, joka luo läheisyyttä ja luottamusta. Halipysäkillä venytellään, leikitään, hassutellaan, rapsutellaan ja rentoudutaan yhdessä ilman vaatimuksia tai tiukkoja rajoja. Halipysäkki on suunnattu 5-12 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisensa kanssa, mutta sitä on mahdollista muokata myös pienemmille osallistujille. Tärkeintä on yhteisen luottamuksen ja kokemuksen rakentaminen kaikki tuntemukset sallien, kokeillen ja ihmetellen. Halipysäkillä erityisesti aikuinen oppii uutta omasta lapsestaan ja omasta roolistaan vanhempana tai lapsen läheisenä. Voit osallistua kurssille yhdessä lapsesi tai esimerkiksi lapsenlapsesi kanssa - kuitenkin niin, että jokaisella lapsella on "oma" aikuinen, eli yksi lapsi aikuista kohden.
Kuopiossa: https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=18824




PS. Kun kansalaisopiston kausi loppuu ensi huhtikuussa, pakkaan lapset ja koiran koneeseen ja suuntaamme Fuengirolaan 2-3 viikoksi. Siellä on toiveena ja haaveena järjestää hyvinvointikurssi yhdessä Tietoisuusakatemian ihanan jooga- ja tietoisuustaito-open Johannan kanssa. Tästä kuulette vielä!

Ei kommentteja